phone

10 MOTIVE SĂ ALEGI CONSTRUCȚIA STEELBOX

10 MOTIVE SĂ ALEGI MARCA STEELBOX DE LA COMSALES GRUP

Comsales Grup, având în spate 12 ani de experiență în domeniul proiectării, producerii și motării construcțiilor metalice pentru diferite destinații, vă propune înacăperi mobile specializate. Încăperile respective pot fi utilizate în calitate de: cabina de pază, punct de control, oficii mobile gherete, laboratoare sau căsuțe pentru vilă.

Găsește aici 10 motive să alegi un Steelbox de la Comsales Grup:

1. Mobilitate. SteelBox-ul poate fi transportat și amplasat în orice punct și la orice distanță pe teritoriul Republicii Moldova.
2. Izolare termică. Materia primă din care este produs steelbox-ul, sunt panourile termoizolante de tip sandwich 60 mm;
3. Diversificare. SteelBox-ul are un domeniu diversificat de utilizare, poate fi folosit în calitate de cabină de pază, punct de control, gheretă, laborator, oficiu, depozit, căsuță pentru vilă.
4. Nu necesită autorizație. Acestea nu necesită autorizație de construcție, sau certificat urbanistic pentru a fi construite și montate, ci doar respectarea cu strictețe a standardelor de producție, fapt pe care echipa noastră de lucru și-l asumă integral.
5. Termen redus de execuție. Pentru a vedea produsul final la locul destinat este nevoie de 7 – 21 zile din momentul comenzii, în funcție de complexitatea produsului.
6. Garanție de la producător. Produsele noastre au o durată de exploatare mai mare de 10 ani.
7. Preț avantajos. Comparativ cu construcțiile analog, cu o termoizolare  și un termen de exploatare asemănător, SteelBox-ul are un preț mai redus, care justifică investiția.
8. Calitate înaltă. Create în baza unei carcase de metal, cu pereții și acoperișul din panouri termoizolante de tip sadwich
9. Abordare individuală. Încăperile pot fi produse la cerințele clientului până la lățimea de 3 m și lungimea de 10 m.
10. FABRICAT ÎN MOLDOVA – cel mai bun raport calitate-preț, fără cheltuieli de intermediere.


Din 2010 și până în prezent, Comsales Grup a produs peste 250 de încăperi de tip SteelBox. Cu un preț avantajos de piață, un timp redus de execuție a lucrărilor și cu o calitate durabilă, produsele noastre au câștigat încrederea multor companii impunătoare de pe piața Republicii Moldova.

ALTE ȘTIRI
BUTCĂ SAU CHIOSC? CONTAINER MOBIL SAU STEELBOX? CUM SE NUMESC ÎNCĂPERILE MOBILE SPECIALIZATE..

Toată lumea oscilează între mai multe variante: butcă, chiosc, container, oficiu mobil, lavocică (лавочка), gheretă sau, în cele din urmă, SteelBox?