phone

Noutăți

ARTICOLE
Impactul construcțiilor modulare asupra mediului ambiant

Cu siguranță! Construcțiile modulare au câștigat popularitate în ultimii ani datorită beneficiilor lor ecologice și sustenabile. Aceste construcții implică folosirea unor module prefabricate care sunt realizate într-o unitate de producție și apoi asamblate la fața locului. Această abordare oferă mai multe avantaje din perspectiva durabilității și protecției mediului.

Top 5 direcții moderne de utilizare a SteelBox-urilor

1.) Casele și vilele sunt primele în topul acestor direcții de utilizare. Pentru a construi o vilă, o casă sau chiar o cabană, sunt necesare o mulțime de acte: certificat de urbanism, avize, autorizații de construire etc. Acțiuni soldate cu pierdere de timp și confruntări cu birocrația. Dar imaginează-ți că în tot acest timp savurezi cafeaua sau ceaiul la terasa propriei vile, la marginea unui lac, sau în inima pădurii. Deja decizi locația, iar noi venim cu soluția de spațiu – încăperile mobile specializate, nu necesită autorizație de construire și pot fi amplasate oriunde. Indiferent de gusturi și sezon, putem dota aceste spații cu cele mai moderne și diverse soluții tehnice și mobilier.

Butcă sau chiosc? Container modular sau Steelbox? Cum se numesc încăperile mobile specializate...

Toată lumea oscilează între mai multe variante: butcă, chiosc, container, oficiu mobil, lavocică (лавочка), gheretă sau, în cele din urmă, SteelBox?

10 motive să alegi construcția Steelbox

în 2010 și până în prezent, au fost produse peste 300 de încăperi de tip SteelBox. Cu un preț avantajos...