phone

10 motive să alegi construcția Steelbox

  1. Mobilitate. SteelBox-ul poate fi transportat și amplasat în orice punct și la orice distanță pe teritoriul Republicii Moldova. 
  2. Izolare termică. Materia primă din care este produs Steelbox-ul, sunt panourile termoizolante de tip sandwich 60 mm;
  3. Diversificare. SteelBox-ul are un domeniu diversificat de utilizare, poate fi folosit în calitate de cabină de pază, punct de control, gheretă, laborator, oficiu, depozit, căsuță pentru vilă.
  4. Nu necesită autorizație. Acestea nu necesită autorizație de construcție, sau certificat urbanistic pentru a fi construite și montate, ci doar respectarea cu strictețe a standardelor de producție, fapt pe care echipa noastră de lucru și-l asumă integral.
  5. Termen redus de execuție. Pentru a vedea produsul final la locul destinat este nevoie de 7 – 21 zile din momentul comenzii, în funcție de complexitatea produsului.
  6. Garanție de la producător. Produsele noastre au o durată de exploatare mai mare de 10 ani.
  7. Preț avantajos. Comparativ cu construcțiile analog, cu o termoizolare  și un termen de exploatare asemănător, SteelBox-ul are un preț mai redus, care justifică investiția.
  8. Calitate înaltă. Create în baza unei carcase de metal, cu pereții și acoperișul din panouri termoizolante de tip sadwich
  9. Abordare individuală. Încăperile pot fi produse la cerințele clientului până la lățimea de 3 m și lungimea de 10 m.
  10. FABRICAT ÎN MOLDOVA . Cel mai bun raport calitate-preț, fără cheltuieli de intermediere.


Din 2010 și până în prezent, marca SteeBox a produs peste 250 de încăperi de tip SteelBox. Cu un preț avantajos de piață, timp redus de execuție a lucrărilor și cu o calitate durabilă, produsele noastre au câștigat încrederea multor companii impunătoare de pe piața Republicii Moldova.

ALTE ȘTIRI
Impactul construcțiilor modulare asupra mediului ambiant

Cu siguranță! Construcțiile modulare au câștigat popularitate în ultimii ani datorită beneficiilor lor ecologice și sustenabile. Aceste construcții implică folosirea unor module prefabricate care sunt realizate într-o unitate de producție și apoi asamblate la fața locului. Această abordare oferă mai multe avantaje din perspectiva durabilității și protecției mediului.

Top 5 direcții moderne de utilizare a SteelBox-urilor

1.) Casele și vilele sunt primele în topul acestor direcții de utilizare. Pentru a construi o vilă, o casă sau chiar o cabană, sunt necesare o mulțime de acte: certificat de urbanism, avize, autorizații de construire etc. Acțiuni soldate cu pierdere de timp și confruntări cu birocrația. Dar imaginează-ți că în tot acest timp savurezi cafeaua sau ceaiul la terasa propriei vile, la marginea unui lac, sau în inima pădurii. Deja decizi locația, iar noi venim cu soluția de spațiu – încăperile mobile specializate, nu necesită autorizație de construire și pot fi amplasate oriunde. Indiferent de gusturi și sezon, putem dota aceste spații cu cele mai moderne și diverse soluții tehnice și mobilier.