phone

Butcă sau chiosc? Container modular sau Steelbox? Cum se numesc încăperile mobile specializate...

Soluțiile mobile de spațiu încep să se impună pe piață, ba chiar au instaurat și o stare generală de confuzie terminologică. Majoritatea încercărilor de intitulare a încăperilor mobile specializate ne sunt cunoscute. Loc de explicație și completare rămâne pentru SteelBox - denumire generică pentru încăperile mobile a căror formă ne amintesc de o cutie moderneă și stilată cu structura din metal (steel însemnând metal în limba engleză și, respectiv, box - cutie). SteelBox-urile sunt construcții ergonomice, mobile și cu nuanțe minimaliste, care s-au dovedit a fi soluții rapide pentru afaceri. Și dacă viața bate filmul, atunci SteelBox-ul bate orice construcție analog în materie de preț și timp de execuție.

Domeniile de utilizare a încăperilor SteelBox s-au extins cu repeziciune peste tot în lume. Acestea pot fi folosite la toate categoriile de construcții uzuale (industriale, comerț, locuințe, agro-zootehnice, militare etc.) sau în calitate de spații de birouri pentru angajați. În Republica Moldova, clienții optează pentru SteelBox-uri atunci când organizează evenimente și construiesc pavilioane, drept spații de prezentare și vânzare, de asemenea în calitate de containere sanitare și WC, puncte de control la instituțiile de stat sau containere de depozitare.

Steelbox - Construcție mobilă

Construcțiile SteelBox au un grad înalt de mobilitate, acestea putând fi demontate și montate din nou, fără probleme, în orice alt loc, fără a fi necesară autorizația de la Administrația Publică Locală. Unitățile SteelBox sunt livrate în lungimi de până la 9 metri și lățimi de până la 3 metri. Dacă visul Dvs. este de a construi într-un timp foarte scurt un spațiu care să depășească parametrii unui container individual, atunci în ajutor vă vin containerele modulare. Se pot adăuga extensii la containerele individuale pe un nivel sau mai multe etaje cu ajutorul sistemului flexibil de panouri sandwich. Panourile termoizolante de tip sandwich au lățimea de 6 cm, însă au o capacitate termoizolantă la fel ca un perete de beton de 45 cm. În comparație cu alte construcții analog, SteelBox-ul e mult mai accesibil. Timpul de execuție, din momentul efectuării comenzii, este unul foarte redus, de ordinul zilelor.

ALTE ȘTIRI
10 motive să alegi construcția Steelbox

în 2010 și până în prezent, au fost produse peste 300 de încăperi de tip SteelBox. Cu un preț avantajos...