phone
phone

Despre noi

SteelBox este o marca comerciala a încăperilor mobile specializate. Aceste încăperi, sunt construcții specializate, utilizate ca: punct de control, punct de paza, oficii mobile, spatii comerciale, gherete, pavilioane, chioscuri, containere modulare, casute pentru vila.
SteelBox oferă o gamă completă de produse și servicii în construcția, montarea și livrarea încăperilor mobile specializate și datorită faptului că dispunem de un spațiu de producere de peste 2000 m2, ne permitem să manevrăm lucrări de mare complexitate tehnică.
Filozofia noastră de lucru este simplă, dar esențială. SteelBox respectă:
  • Necesitățile individuale ale clientului
  • Bugetul alocat pentru fiecare proiect
  • Calitatea lucrărilor efectuate
  • Termenul de dare în exploatare

PRODUCȚIE

SteelBox-ul este o construcție ergonomică, funcțională pentru diverse domenii de activitate și, mai ales, accesibilă. Containerele mobile, de diferite dimensiuni, create în baza unei carcase de metal, cu pereții și acoperișul din panouri termoizolante de tip sadwich, se dovedesc a fi o soluție rapidă pentru afaceri, iar utilitatea lor variază de la puncte de pază și puncte de control, la oficii și spații comerciale. Toate – mobile, echipate corespunzător și ușor de livrat în întreaga țară.
Din 2010 și până în prezent, au fost produse peste 250 de încăperi de tip SteelBox. Cu un preț avantajos de piață, un timp redus de execuție a lucrărilor și cu o calitate superioară, produsele noastre au o durată de exploatare mai mare de 10 ani. Acestea nu necesită autorizație de construcție, sau certificat urbanistic pentru a fi construite și montate, ci doar respectarea cu strictețe a standardelor de producție, fapt pe care echipa noastră de lucru și-l asumă integral. Iar pentru un proiect mai complex, SteelBox propune construcțiile modulare. Containerele modulare sunt cuplate în așa fel, încât să obțineți mai multe încăperi supraetajate, sau unite între ele.

 

ECHIPA

Suntem o echipă compusă din peste 40 de specialiști cu o experiență profesională solidă, din care fac parte ingineri, proiectanți, electroniști, sudori, montatori. Misiunea noastră este furnizarea soluțiilor sigure în domeniul construcțiilor modulare, pentru clienții noștri.
 
Succesele companiei sunt și meritul echipei de manageri - un colectiv tânăr, generator de idei constructive, în permanenţă căutare a celor mai juste și prompte soluții, cu scopul de a satisface nevoile clienților. Managerii noștri au reușit de fiecare dată să găsească soluții pentru cerințele clienților. În context, crearea unui proiect individual nu mai este demult o provocare pentru ei, ci o normalitate.
 
Clienții noștri